Ansøgning

Fastlagte ferieperioder og ansøgningsfrist.

Ønskes der enkeltdage og/eller weekender, kan disse først udlejes 6 uger før påtænkt ankomst (=udlejning fra mandag i sjette uge). Dette gælder alle perioder.

Ved leje af Primihuset i Hals, er det nu muligt samtidig at leje sommerhusene på Tyrensvej i enkeltdage og weekender (dog ikke i ugerne 27-33, begge inkl.).

OBS! Christianshavn - da Aalborg Kommunes Feriefond ejer lejligheden sammen med 3 andre feriefonde, har Feriefonden den kun til rådighed hver 4. uge.

Højsæson - lodtrækning

Når du søger et hus i lodtrækningsperioden, kan du selv tilmelde dine ønsker på www.aalborg.dinferiefond.dk eller du kan udfylde det elektroniske ansøgningsskema (se nederst på siden).

Højsæson

Dato for ansøgningsfrist – se aalborg.dinferiefond.dk
Vindere får besked ca. 1 uge efter ansøgningsfrist.

Vær opmærksom på at oplysningerne i tilmeldingen i bookingsystemet og ansøgningsskemaet vil blive brugt i fald du vinder lodtrækningen. Ændrer du i mellemtiden din bopælsadresse og e-mail, skal du henvende dig til kontoret for at få oplysningerne ændret. Sker dette ikke, kan du risikere at du har vundet en lodtrækning som er sendt til gammel adresse. Feriefonden betragter et lejemål som bindende, når bekræftelsen er afsendt fra sekretariatet.

Vindere af lodtrækningen bliver trukket for leje i den løn, der kommer til udbetaling sidst i april måned.

Start ansøgning

Sortering:Alfabetisk
  DownloadFeriekatalog Juni 2022
Del indhold